UNAPREDIĆEMO TVOJ BIZNIS POMOĆU WEB SAJTA

Nemate web sajt?

Izrada web stranice je trenutno jedna od najboljih investicija koju možete uraditi za svoj biznis. Ako imate firmu ili organizaciju, a nemate web sajt – kao da Vas nema.

Koje benefite donsi web sajt?

 • Korisnici mogu saznati infornacije o vama 24h / 365 dana u godini.
 • Ljudi vam mogu jednostavno poslati upit u bilo koje doba dana.
 • Ko će vas smatrati ozbiljnim ukoliko nemate web sajt? Pravo je vreme da unapredite svoje poslovanje
 • Kroz slike i video zapise možete predstaviti sebe u najboljem svetlu.
 • Možete dobiti nove klijente čak i bez oglašavanja Vašeg sajta.

Želite web sajt unikatnog dizajna, prilagođen svim dimenzijama ekrana?

Želite biznis u pokretu? Povećajte prodaju i zadovoljstvo korisnika Vašeg web sajta na bilo kom uređaju sa responsive web dizajnom koji će se prilagođavati svim uređajima od pametnih telefona, preko tableta pa do velikih monitora na bilo kom browser-u ili operativnom sistemu, tako da ste dostupni za sve Vaše klijente gde god da se oni nalazili i Vaš web sajt će uvek ostavljati odličan prvi utisak!
Pogledaj radoveKlijenti o nama

Primer responsive web sajta prilagođenom za sve vrste uređaja, više o važnosti responsive sajta pogledajte na našem blogu.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

Antich media je specijalizovana za brendiranje, izradu sajtova i google oglašavanje, daćemo sve od sebe da Vaš posao bude pravilno prezentovan vašoj ciljnoj grupi, što će: Povećati broj potencijalnih klijenata i kupaca, povećati vrednost Vašeg posla, stvoriti konzistentan i prepoznatljiv izgled na tržištu.

Razumemo tvoju ciljnu grupu

Ulazimo duboko u suštinu Vašeg biznisa, razumemo Vašu ciljnu grupu i predstavljamo Vas usmereno prema njima što privlači više pažnje kod publike.

Svaki klijen je poseban

Ne postoji jedinstvena matrica po kojoj “odrađujemo” posao, nego svakom klijentu pristupamo kao čoveku pre svega, a zatim posebno pristupamo i zahtevima, jer svakom biznisu je potreban drugačiji pristup.

Posvećenost zadatku

Marketing nije naš hobi ili posao za dodatnu zaradu! To je naš jedini posao i radimo ga maksimalno posvećeni i koncentrisani od početka do kraja projekta.

Ograničena ponuda!

Požurite! Kontaktirajte nas danas i dobijtate 100% besplatne prve onlajn konsultacije!

KLIJENTI O NAMA

USLUGE

Izrada Sajtova

Sajtove koje mi izrađujemo su pregledni, funkcionalni, moderni, prilagodljivi svim rezolucijama ekrana. Dizajn sajta prezentuje Vaš brend i uliva poverenje posetioca, budućih klijenata.

E-commerce

Kreiramo aktivne e-commerce sajtove “od nule do kurirske službe” za biznise svih veličina, koji će zadovoljiti vaše i potrebe vaših klijenata.

Grafički Dizajn

Antich media vam nudi atraktivna grafička rešenja koja ispunjavaju svetske standarde i trendove. Za Vas radimo logo dizajn, vizitkarte, flajere, brošure. kataloge, kompletan vizualni indetitet.

SEO Optimizacija

SEO (Search engine optimization) optimizacija predstavlja unapređenje kvaliteta koda sajta, a sve u cilju povećanje kvaliteta saobraćaja, odnosno broja poseta korisnika ka Vašem web sajtu kao i bolje rangiranje od strane internet pretraživača.

Internet Marketing

Ako Vas nema na Google-u, kao da ne postojite na internetu. Od ključne važnosti je da Vaš sajt bude na prvoj strani Googla. Koristeći Google Ad Words pomoćićemo Vam da kljenti pronađu baš Vas.

Održavanje i Redizajn

Ukoliko je Vaš sajt izrađen prenekoliko godina, ukoliko je zastareo u odnosu na konkuranciju, ukoliko niste zadovoljni izgledaom i funkcionalnošću. Vašem sajtu je potreban redizajn!

POGLEDAJ NAŠE RADOVE!

Snežana Đorđević Coaching

Snežana Đorđević NLP trener, Life Coach, majstor različitih Reiki stilova. Pomaže ljudima da upoznaju najbolju verziju sebe. Za nju smo uradili prezentacioni web sajt, kompletan vizualni identitet sa preko 20 stranica i oko 100 blog tekstova.

Beauty Studio Jelena Đorđević

Beauty studio Jelena Đorđević iz Niša, nudi usluge šminkanja, depilacije, manikira, pedikira, lasersko skidanje tetovaža. Takođe vrši edukaciju i izdaje sertifikate novim polaznicima. Radili smo održavanje sajta, redizajn kao i dodavanje novih stranica.

Lines Lashes

Lines lashes je vodeći brend u proizvodnji veštačkih trepavica kao i četkica za šminkanje kako u zemlji tako i inostranstvu. Radili smo održavanje web Shop-a, ažuriranje novih proizvoda, dodavanje istih kao i mnogobrojne izmene estetskog tipa na sajtu.

Imate projekat za nas? Pozovite!

+381 628320593

Imate projekat za nas?
Pozovite!

NAJČEŠĆA PITANJA

Da li mi treba web sajt?

DA, apsolutno Vam treba. Bez obzira da li ste vlasnik malog biznisa, direktor kompanije, taksista, vodoinstalater, student koji traži posao, web sajt će Vam pomoći da ostvarite svoj cilj. Preko 90% Vaših potencijalnih kupaca, klijenata, saradnika očekuje da imate web sajt. Jednostavno rečeno, ako nemate web sajt, Vi i dalje živite u 20-om veku.

Šta je hosting i domen?

Hosting je mesto gde se Vaš web sajt nalazi. Ako bi se sajt nalazio samo na Vašem računaru, Vi biste jedini mogli da ga vidite. Da bi sajt bio vidljiv na Internetu, mora se nalaziti na nekom kompjuteru koji je povezan posebnim vezama (taj kompjuter je server). Hosting kompanije imaju svoje servere i prodaju Vam delić memorije na njima gde će Vaš web sajt biti smešten. Hosting se plaća godišnje a cene hostinga se kreću od recimo 3.000,00 dinara na godišnjem nivou (za većinu web stranica) pa naviše.
Domen je ima tj. adresa Vašeg sajta, ono što kucamo u pretraživaču, a izgleda www.neko-ime.com. Moguće ga je registrovati kod hosting firme. Cene registracije domena za godinu dana je od 900 dinara pa naviše u zavisnosti od domena (da li je .com, .rs, .org, .co.rs, .info). Kao što naziv ulice i broj odredjuju gde će Vam stići pošta, tako domen odredjuje gde se tačno nalazi Vaš sajt.

Kako izabrati hosting provajdera?

Izuzetno je važno da Vaš budući hosting provajder

 • Brzo odgovara na Vaše mailove- u roku od par sati. Ako dodje do problema sa sajtom, ne želite da danima to traje;
 • Ima cPanel. Vama cPanel nije previše važan i možda ga nikada nećete koristiti, ali Vašem dizajneru je izuzetno bitan. Nećemo objašnjavati šta je cPanel, samo zapamtite da je važno da ga nude u paketu hostinga;
 • Daje besplatan SSL;
 • Ima dobre kritike i preporuke kada je u pitanju brzina i funkcionalnost.

Imam zastareo web sajt?

Imam stari sajt, da li je bolje da ga doradim ili da pravim potpuno nov? Zavisi koliko je Vaš sajt star. Ako želite besplatnu procenu Vašeg sajta sa predlozima za poboljšanja, kontaktirajte nas. Testiraćemo brzinu sajta, kvalitet linkova, dizajn i prilagodjenost ekranima. Daćemo Vam savet i predloge za poboljšanje u roku od 24h.

VAŽNO: ako Vam Vaš sajt ne donosi korisnost u vidu novih saradnika, kupaca, povećanja prodaje, obavezno uradite SEO I redizajn ili potpuno novo rešenje web sajta.

Osnovna funkcija web sajta je da Vam pomogne u ostvarenju ciljeva. Ako se to ne dešava, ili Vam sajt ne treba (hmmm) ili je vreme za poboljšanje Vašeg Internet prisustva.

Koliko košta izrada web sajta?

Nažalost, ne postoji jednostavan odgovor na ovo pitanje. Slično je kao da pitate koliko košta nov auto. Zavisi od nekoliko faktora:

 • Kakav sajt želite (nekoliko stranica ili web shop sa hiljadu proizvoda, blog, podkast, sajt sa rezervacijama, vesitma…),
 • Koji je rok izrade – ako Vam treba „za juče“, biće skuplje,
 • Koliko ćete Vi učestvovati u izradi – da li Vi imate spremne tekstove, fotografije i ostali materijal ili to dizajner radi za Vas,
 • Da li želite SEO sajta,
 • Želite li potpuno jedinstven sajt ili Vam je prihvatljivo da podseća na druge,
 • Hoće li biti dalje saradnje.

Zbog toga je najbolje da nas kontaktirate sa kraćim opisom onog što bi ste želeli, a mi ćemo na osnovu toga uraditi procenu i poslati Vam konkretnu ponudu.

Koliko traje izrada web sajta?

Sa izradom Vašeg sajta se počinje odmah nakon dogovora sa Vama i prikupljanja materijala neophodnog za njegovu izradu. Vreme izrade zavisi puno i od samog naručioca kao i od vrste web sajta o kome se radi. Vaš web sajt dobićete u predhodno dogovorenom roku.

PROCES RADA

 • 1.

 • 2.

Diskusija i Planiranje

Faza planiranja je sigurno najvažnija, jer ono što je ovde odlučeno i mapirano postavlja scenu za ceo projekat. Ovo je takođe faza koja zahteva interakciju sa klijentom i prateću pažnju do detalja.

Dizajn

Faza dizajna obično uključuje prenošenje informacija iznetih u fazi planiranja u stvarnost. Glavni razultati su dokumentovana struktura, lokacije i što je još važnije vizuelni prikaz. Po završetku faze dizajniranja, web sajt bi trebao više ili manje da se oblikuje.
 • 3.

 • 4.

 • 5.

Programiranje

Programiranje uklučuje veći deo programskog rada, kao i učitavanje sadržaja. Kod treba da bude dobro napisan i organizovan kako bi sve funkcionalnosti savršeno radila na web sajtu.

Implementacija

Svrha ove faze je priprema web stranice za online pregled. To zahteva konačno poliranje elemenata dizajna, duboko testiranje interaktivnosti i karakteristika i pre svega razmatranje korisničkog iskustva. Važan rani korak u ovoj fazi je premeštanje web stranice na njen stalni web server.

Kontrola

Pokretanje web stranice kroz konačnu dijagnostiku koristeći raspoložive alate validatore koda, provere neispravnih veza, proveru pravopisa i slično. Bilo koju grešku želimo da pronađemo sami, umesto da čujemo žalbe klijenata.

SA NAŠEG BLOGA

KONTAKT

Pon. - Sub. 09:00 - 21:00

PIŠITE NAM

Ostavite nam ovde svoje podatke sa pitanjima koje Vas interesuju, a mi ćemo Vas kontaktirati o digitalnim rešenjima za Vaš posao.

Pošalji Poruku

Zapratite nas na društvenim mrežama